2017. április 1., szombat

Andriel oneshot

Sziasztok!

Íme itt van az egyperces, amit ígértem. Aki ismer, az tudja, hogy szoktam szerepjátékozni, ez a mű az egyik karakterem álmát írja le. Bétázásért köszönet illeti: Tessa.

Sheraphine.


Andrew néma csendben feküdt az öltözője kanapéján. Nem rég végeztek az új fotósorozatával és még volt ideje, amíg elkezdődött a filmforgatás. Háromra volt kiírva a kezdés időpontja, de sejtette, hogy megint csúszni fognak, Cherisnek még egyszer sem sikerült időben megérkeznie, így nem is nézett az órára. Halk sóhaj szakadt fel belőle, majd a hátára feküdve próbált aludni egy keveset. Azonban alig telt el pár perc, és meghallotta az ajtaja nyitódását, egyből felpattantak a szemei, hogy megnézze ki jött. Oda sem kellett fordítania a fejét, a kintről érkező szellő egyenesen felé fújta az illatát. Egész megszédült a parfümje kellemes aromájától.
- Korán jöttél - mondta a férfinak, miközben felkelt a kanapéról. Az órára lesett, hogy mennyi idejük van, és egyből a magasba emelkedett a szemöldöke. Több mint egy órájuk volt hátra, mi a szösz? Ennyire korán soha nem érkezett.

Andrew odalépett a férfihoz, hogy kinyissa mögötte az ajtót, de a másik egészen másként vélekedett erről, és elállta az útját.
- Mit akarsz, Cheris? - kérdezte furcsállva a helyzetet. Hozzászokott, hogy a férfi rendszerint igyekszik az őrületbe kergetni, most mégis egész másként viselkedett.

Daniel arcán ekkor mosoly jelent meg, és lágyan végighúzta a tenyerét Andrew karján. A fiú olyan gyorsan rántotta vissza a kezét, mintha megégették volna valamivel, és nyomban tett egy lépést hátra. Dühösen meredt a férfira, elvégre még a forgatásokon is nehezére esett elviselnie az érintését, nem hogy az öltözőben tűrje azokat.
- Engedj ki - csattant fel mérgében, de mintha a falnak beszélt volna. Daniel elfordult tőle, és elfordította a zárban levő kulcsot, majd kihúzva azt a nadrágja zsebébe csúsztatta. Ott úgy sem nyúlkál Andrew, biztonságban van.

Lassan visszafordult a fiú felé, és levakarhatatlan vigyorral lépett közelebb hozzá ezzel hátrálásra késztetve őt.
- Daniel, azt mondtam engedj ki! - próbálkozott ismét egyre idegsebben. Nagyon nem tetszett neki, hogy bezárva kell lennie egy megzakkant hugrabugossal.
- Azt ki kell érdemelni, tündérem - válaszolt ezúttal neki, majd pár lépéssel átszelte a köztük levő távolságot.

A fiúnak reagálni sem volt ideje, Daniel egyből a derekára kulcsolta a karját, és magához vonta. Hiába is akart tiltakozni, egy centit sem tudott eltávolodni a férfitól, erősen tartotta. Odahajolt a nyakához, és apró harapást ejtett rajta, majd lágyan megcsókolta a kipirosodott bőrt. Nem akarta élvezni, de a teste önkényesen reagált a kényeztetésre, egész beleremegett a gyengéd csókokba. Ajkából halk nyögés szakadt fel, mire lehunyta a szemét. Felemelte a kezét, hogy eltolhassa magától a férfit, de képtelen volt rá. A mellkasára simította a kezét, és az újabb ostromtól a felsőjébe markolt. Minden ellenállása teljesen semmivé foszlott, ahogy Daniel keze utat talált a derekán, végigsimított a hátán, majd a vállain keresztül a karján, végül lágyan megérintette a csuklóját.
- Dan - sóhajtott fel a fiú. Megremegtek a lábai, érezte, hogy a vágy felülkerekedik rajta, és képtelen tovább ellenkezni, készségesen kezdett hátrálni a férfi noszogatására.
- Már nem Cheris? - cukkolta, miközben a kezével utat talált Andrew felsője alá, és végighúzta a tenyerét az izmos hasfalon.
- Fogd be, Cheris - vágta hozzá, ám a simogatásra egy hangosabb nyögés szakadt fel belőle.
- Ezer örömmel - búgta az ajkára, majd levette róla a felsőjét, és a kanapéra döntve, hosszan megcsókolta.

Andrew egész teste megremegett a férfi édes ajkaira, felemelte a kezét, és a hajába túrva megmarkolta a sötét tincseket. Teljesen széthullott a karjaiban, képtelen volt rá, hogy bármi másra figyeljen, egyedül Daniel ajkai és a simogatása létezett a számára. Hirtelen az sem érdekelte, hogy a férfi teste teljesen csapdába esik közte és a kanapé között. Túlságosan élvezte a csókját.
- Sokkal elviselhetőbb vagy ennyire készségesen - súgta elmélyített hangon a fiú ajkaira, miközben lágyan végigsimított a derekán egész a nadrágja széléig.

Válaszolni akart neki, de amint megérezte Daniel kezét a férfiasságán, az összes levegő bennrekedt a tüdejében, és egy hang sem jött ki a torkán. Lehunyta a szemét, a teste megrándult az érintésekre, ahogy kibontogatta őt a nadrágjából. A keze magatehetetlenül esett a kanapéra, és hátravetve a fejét élvezte az érintéseket. Lassan az összes ruha lekerült róla, és elködösült tekintettel nézett fel a férfira.
- Gyönyörű vagy - mondta Daniel, ahogy végignézett rajta, végül a szemein állapodott meg a figyelme, és mosolyogva végigsimított az arcán.
Andrew erre elpirult, és zavartan pislantott félre. Nem sikerült még hozzászokni a férfitól ezekhez a bókokhoz.
- Kösz - válaszolta bizonytalanul, majd lassan Daniel nyaka köré fűzte a kezeit, és a sötét tincsekbe fűzte az ujjait.
- Megőrjítesz ezzel - harapott a fiú nyakába, és lágyan megszívta a selymes bőrt, vöröses foltokat hagyva maga után.
- Igazán? - kérdezte halkan, miközben az egyik lábával átkarolta a derekát, és közelebb vonta magához Danielt. A férfi egyből felnyögött, ahogy a fiú meztelen teste hozzápréselődött, és csak a saját ruházata választotta el attól, hogy magán érezze őt, de ennyi is elég volt ahhoz, hogy teljesen elveszítse a fejét.

Elvált Andrewtól, épp csak addig, hogy lerángathassa magáról is a ruhákat. A légzése felgyorsult a fiú meztelen testének érintésétől, és tisztán érezte, Andrew is hevesebben kapkodta a levegőt. A szemében tisztán látszódott a vágy, amitől a férfi csak még inkább izgatott lett. Tenyerével bebarangolta a fiút, simogatta, ahol csak érte, végül a fenekénél állt meg. Lágyan megmarkolta, majd felemelve az egyik lábát a nyakába rakta. Vigyor jelent meg az ajkán a remegésre, ami végigfutott Andrew testén, és ismét rámarkolva a feszes hátsóra egy nyögést is előcsalt belőle.
- Lazulj el - búgta neki, majd a bejáratához csúsztatta a kezét, és lágyan cirógatva kezdte ingerelni. Meg sem lepődött, mikor Andrew egyből összehúzta magát, és megfeszült az érintésre.
- Még beléd se hatoltam - jelent meg apró mosoly az ajkán, és tovább simogatta a fiút. - Nézz rám!

Andrew lassan kinyitotta a szemét, és felemelte a tekintetét a férfira. Egyből az íriszeiben levő aranyló pettyeket kezdte figyelni. Észre se vette, mikor lazult el teljesen Daniel karjaiban, és az első ujj behatolására is csak egy halk nyögés volt a válasz. Teljesen megnyugodott a kezei között, minden újabb ujj csatlakozásánál apró sóhajokkal reagált. Átadta magát a férfinak, amitől úgy vonaglott alatta, mintha mindig is ezt tették volna. Egy pillanatig sem fordult meg a fejében, hogy le kellene állniuk, megbízott Danielben, tudta, hogy vigyázni fog rá. Mégis, mikor a férfi elhelyezkedett a lábai között, a vágytól rekedtes hangon szólalt meg.
- Lassan csináld...
- Vigyázok rád - ígérte meg neki, közben felé nyúlt, majd megfogva a kezét összefűzte az ujjaikat, és az ajkához hajolt. - Csak szorítsd meg, ha fáj.

Elmosolyodott a fiú szemeit figyelve, majd egy pillanatra sem szakítva el a tekintetét róla, óvatosan a fiúba hatolt. Fokozatosan nyomult előre, szinte már-már kínzóan lassan. Végig Andrew szemébe nézett, nem akart neki fájdalmat okozni, így minden apró jelzésnél megállt. Hatalmas önuralomra volt szüksége, de jobban kívánta a fiút annál, mint sem elsiesse vele a dolgot. Andrew elmosolyodott, mikor már teljesen benne volt, és még mindig a szemeit figyelte. Magával ragadta az ártatlansága, ahogy nézte őt, és belefeledkezett a pettyek tanulmányozásába.

Daniel lassan végighúzta a tenyerét a fiú arcán, majd épp csak megmoccanva kintebb csúszott belőle, hogy alig néhány másodperccel később ismét teljesen elmerülhessen a szűk forróságban. Andrew ajkát halk nyögés hagyta el, és megremegő kézzel nyúlt ki Daniel felé. Az arcára simította a kezét, és lágyan végighúzta az ajkán az ujjait, majd a tarkójára vezette, és a sötét tincsekbe markolva húzta le magához egy csókra. Feszítette a férfi mérete, de többet akart belőle, így óvatosan felé mozdította a csípőjét ezzel is mozgásra ösztönözve a férfit.

Nem kellett neki kétszer szólni, viszonozva a csókot egyből mozogni kezdett a fiúban, miközben a szabad kezét a péniszére vezette, rákulcsolta az ujjait, és kényeztetni kezdte. Andrewból halk nyögések és sóhajok szakadtak fel az érintésekre. Egészen megszűnt körülötte a világ, egyedül Daniel létezett számára. Az ajkát harapdálta, hogy magába fojtsa a nyöszörgését, de így is kicsúszott egy-egy hangosabb nyögés a torkából. Teljesen szétcsúsztak a gondolatai, ahogy újra és újra tövig elmerült a fenekében a férfi, és egyre gyorsabban mozgatta a férfiasságán a kezét. Egy pillanatra összeszorította a szemét, és egy hangosabb nyikkanás tört elő belőle.
- Daniel! Nem bírom... - nyüszítette, és erősebben markolt rá a puha tincsekre.
A férfi ajkát halk szisszenés hagyta el, és egész mélyre vágódott a fiúban, újabb nyögéseket kiváltva belőle.
- Élvezz el, Andrew - mondta szinte már parancsoló hangnemben, és tovább folytatta a fiú ostromlását mind a fenekénél, mind a férfiasságánál.

Egyiküknek sem kellett sok, szinte azonnal elélveztek. Daniel pihegve borult rá Andrewra, miközben igyekezett rendezni a légzését. A fiú ajkát halk nyögés hagyta el, ahogy magán érezte a másik súlyát, egész beleremegett a teste az érzésbe. Felemelte a kezét, majd lágyan a férfi hátára tette, és végigsimított a gerince mentén, egész a tarkójáig, ahol a vállába markolt.
- Lassan ideje lenne mennünk - cirógatta meg az arcát Daniel, miközben apró csókokat lehelt a fiú nyakára, aki megrándult az ajkak érintésére. Lehunyta a szemét, és oldalra döntötte a fejét, hogy jobban hozzáférjen a férfi. Halk nevetés tört fel belőle a reakciójára, és ismét a nyakához hajolt, közben megmozdult benne.
- Vagy maradhatunk is, és te is késel velem - mondta, és megfogva a fiú derekát felült vele a kanapéra és az ölébe húzta.
- Késünk - vágta rá azonnal, és odahajolva hozzá az ajkaira tapasztotta a sajátját.
Daniel elvigyorodott, majd az oldalába markolva húzta magára Andrewt. Egy hangosabb nyögés szakadt fel belőle, mikor ismét teljesen elmerülhetett a szűk fenekében.
- Oh, te jó ég! - szakadt fel Andrewból, és a férfi vállának döntve a homlokát teljesen odasimult hozzá. Ajkát halk nyöszörgések hagyták el, amint megmozdult rajta, hogy ismét mélyen belévágódjon Daniel.

A férfi hátravetette a fejét az élménytől, és megremegve markolt Andrew csípőjébe, további mozgásra késztetve. Ajkát halk nyögések hagyták el, ahogy a fiú megemelte magát, majd visszaereszkedett rá. Teljesen széthullott a közelében, képtelen volt bármi másra koncentrálni, mint Andrew szűk hátsójára. Zihálva nézett fel a fiú szemébe, és elmosolyodott a látványtól. Barna tekintete szinte ragyogott, amikor figyelte őt, magával ragadta az ártatlansága. Két tenyere közé fogta Andrew arcát, és odavonva magához, lágy csókot lehelt az ajkára. Belemosolygott a csókba, mikor a fiú reszketve dőlt rá, és belefeledkezve az ajkaiba, megállt a mozgásban.
- Nem mondtam, hogy állj meg - búgta az ajkára, és lassan végighúzta a hüvelykujját a duzzadt párnákon. Andrewból újabb nyögés szakadt fel, és mozogni kezdett a férfin, ám mikor Daniel ismét megragadta a derekát, megállt. Feleszmélni sem volt ideje, a férfi máris kicsúszott belőle, és a kanapéra nyomta.
- Térdelj fel - mondta neki parancsoló hangnemben, mire a fiú azonnal a térdére ereszkedett.
- Lehetnél mindig ilyen szófogadó - vigyorgott a férfi, és megfogva Andrew derekát, mögé állt, és egyből elmerült benne.
Mindkettejükből hangos nyögés szakadt fel, Daniel lassan végigsimított a fiú gerince mentén, miközben megmozdult benne. Andrew ismét felnyögött, és képtelenül rá, hogy megtartsa magát, megkapaszkodott a kanapé háttámlájában. Daniel elvigyorodott ezen, felemelte az egyik lábát a kanapéra, hogy kényelmesebben a fiúhoz férjen, és mozogni kezdett benne. Andrew lehunyta a szemét, és minden mozdulatra halk nyögések és sóhajok szakadtak fel belőle, egyre jobban átjárta az élvezet, és lassan másra sem tudott figyelni, csak Danre. Reszketve markolta a kanapét, a férfi rekedtes hangjától pedig még inkább ellepte az agyát a lila köd.
- Kényeztesd magad, tündérem - hajolt le hozzá a férfi, és a nyakába csókolt.
Megremegő kézzel lenyúlt magához, és simogatni kezdte a férfiasságát. A szemét összeszorította az őt ért ingerektől, az egész teste megfeszült tőle, újabb és újabb nyögések szakadtak fel belőle, ahogy Daniel tövig hatolt benne.
- Jó fiú - húzta végig a tenyerét a hátán egész a tarkójáig.
Andrew válaszként felmordult, de az utána következő sóhaj, amit a férfi váltott ki belőle, teljesen elfedte. Megremegve döntötte előre a fejét, és tovább mozgatva a kezét magán, a csípőjét a férfi felé lökte, hogy még mélyebben érezhesse magában őt.

Ajka résnyire nyílt, és reszketve élvezte, ahogy a férfi tövig hatolt benne, miközben egyre gyorsabb mozgással kényeztette a férfiasságát. Lehunyta a szemét, és az ajkába harapva döntötte hátra a fejét, mikor megérezte Daniel kezét a hajában. A férfi ekkor megállt, a dereka köré fonta a karját, és magához húzta, hogy összesimuljanak. ajkát apró nyögés hagyta el a forró bőrének az érintésére, és beleremegve az érzésbe, hátradöntötte a fejét a vállának.
- Daniel - sóhajtotta a férfi, miközben lassítva a mozdulatain, hosszan végighúzta a markát a férfiasságán.
- Igen, tündérem? - búgta elmélyített hangon a férfi, miközben lágyan végigsimított a mellkasán, és a nyakába csókolt. Lágyan a fogai közé vette a selymes bőrt, és épp csak annyira harapta meg, hogy újabb hangokat csalogasson elő a fiúból.

Andrew nem tudott válaszolni, elfojtotta a hangját a hangos nyögése, a férfi karjai közt vergődve az élvezettől tolta a fenekét még közelebb hozzá. Lehunyt szemmel élvezte, ahogy kitölti őt, és keményen mozdul benne. Daniel elvigyorodott a fiú reakcióján, lassan végigsimított az ajkán. Arcán győzelemittas mámor jelent meg, mikor résnyire nyitotta őket. Tovább csókolta a fiú nyakát, miközben a mutatóujját az ajkai közé dugta, majd mély hangon megszólalt.
- Szoptál már le valakit? - kérdezte vigyorogva, és megharapta a nyakát.
A fiú csak megingatta a fejét válasz gyanánt, és lehunyva a szemét Daniel ujjára zárta az ajkait, megszívva azt. A férfi erre egyből elvigyorodott, és megsimogatta az arcát.
- Jófiú - búgta, és erősen tartva Andrewt egy pillanatig sem hagyta abba a mozgást benne.
A férfi ismét kapott egy megrovó pillantást a megnevezésre, de hamar túl is léptek ezen, amint folytatta a nyakának csókolgatását. Ajkukat egyre több nyögés hagyta el, egymás karjaiba fonódtak, Andrew pedig kezdte teljesen elveszíteni a fejét a férfi kényeztetésétől. Lehunyt szemmel szopogatta az ujját, amitől Danielből is egyre sűrűbben törtek fel a halk sóhajok.
Mélyen a fiúba hatolt, majd ismét a füléhez hajolt, és belesuttogott.
- Andrew... azt szeretném, ha nem élveznél még el. Mit gondolsz, tudod kezelni a helyzetet? - simított végig a fiú alhasán, a férfiasságára vezetve a kezét elhessegetve onnan a másikét.
- A-azt hiszem - válaszolta nehézkesen, mikor megérezte a férfi kezét magán.
- Megteszi ez is - vigyorodott el Daniel, majd előre tolta a fiút, hogy négykézlábra ereszkedjen, és megragadta a csípőjét. Az ajkába harapott, és pár mély lökéssel beleélvezett.

Andrew felnyögött a férfi mozdulataira, és össze kellett szorítania a szemét, hogy ne élvezzen el azonnal, ahogy mélyen döfött belé. Megremegve az élvezettől lassan nyitotta ki a szemét, mikor megérezte eltávolodni Danielt. Egészen üresnek érezte magát nélküle, és kelletlenül felnyögött erre a hiányra.
- Nyugalom, nem sokára megkapsz - jelent meg hamiskás vigyor a férfi arcán, majd felhúzta Andrewt a kanapéról.

Hátulról lágyan átkarolta a derekát, és apró csókokkal kezdte behinteni a nyakát, miközben a kezét a férfiasságára vezette, és megmarkolta azt. Egy hangosabb nyögés szakadt fel a fiúból, amitől még szélesebb lett Daniel vigyora. Gyengéden megharapta a nyakán a már vörös foltokkal tarkított bőrt, és végigsimított a férfiasságának a teljes hosszán.
- Gyönyörű vagy így - búgta a fiú kipirosodott arcát figyelve, majd elmosolyodott. - Gyere, nézd!
A férfi egy pillanatra sem engedte el Andrewt, lassan odavezette a tükör elé, és apró csókot lehelt a nyakára.
- Nézd, milyen szép vagy - mondta neki, és lassú mozdulatokkal tovább simogatta a lábai között.
Andrew minden simogatásra megrándult, reszkettek a lábai, és jóformán csak a férfi tartotta, nélküle összerogyott volna. Tekintetét a saját tükörképére szegezte, de hosszabban képtelen volt figyelni magát, felnyögött, és hátradöntve a fejét Daniel vállának, lehunyta a szemét. Minden érintése kínzóan hatott rá, egyre jobban felcsigázta a férfi benne a vágyát, és könyörögni tudott volna, hogy elélvezhessen. Durván az ajkába harapott, hogy elfojtsa a feltörekvő nyögéseket, de így is kiszaladt a száján.
- Dan, nem bírom - nyöszörögte a fiú, mire a férfi erősen rámarkolt a férfiasságára.
Egy hangos nyögés szakadt fel belőle, erősen az ajkára harapott, és a férfi combjához kapva, megmarkolta.
- Ne kínozz, kérlek - súgta remegő hanggal. - El akarok élvezni, kérlek, Dan!
- Türelem - csókolt ismét a nyakába, majd lassan elengedte a fiút, és kihúzva a tükör előtti széket, beleültette.

Az arcán apró mosoly jelent meg, és végignézett a fiún. Magával ragadta a kiszolgáltatott helyzete, és a tény, csak arra várt, hogy kielégülhessen általa. Elé lépett, majd lehajolva hozzá a hajába markolt hátrahúzta a fejét, és durván megcsókolta. Andrew a hevességére összerándult, és a szék karfájába markolt, készségesen nyitotta szét az ajkait, hogy utat engedjen Daniel nyelvének.
A férfi arcán győzedelmes vigyor jelent meg, szenvedélyesen tapadt a fiú ajkára, miközben a kezével végigsimított a tarkóján. A kezei közé fogta az arcát, egy pillanatra sem vált el az ajkaitól, vágyakozva csókolta egyre mélyebben, míg nem teljesen kifogytak a levegőből, és lassan elválva tőle, pihegve simított végig a duzzadt, kivörösödött ajkain.
- Elképesztően nézel ki - búgta az ajkára, miközben lassan végighúzta a tenyerét Andrew mellkasán, egészen az alhasáig.
- Dan... - sóhajtott fel a fiú az érintésekre, és apró nyöszörgés hagyta el az ajkát, ahogy megérezte a férfi kezét a férfiasságán.

Andrew lehunyta a szemét, és megremegve döntötte hátra a fejét kiélvezve Daniel érintését. A férfi erre elmosolyodott, majd apró puszit lehelt a fiú szemhéjára. Néhány pillanatig kiélvezte a látványt, amit nyújtott számára, majd térdre ereszkedett előtte, és lágyan végigsimítva a férfiasságán odahajolt hozzá, és az ajkai közé vette a makkját. Fél szemmel fellesett Andrew arcára, miközben megszívta a hegyét, ezzel egy halk nyögést előcsalogatva belőle. Egy pillanatra elvált a fiútól, majd lassan végighúzta a tenyerét a férfiasságán, miközben megnedvesítette az ajkait. Felnézett a szemeibe, és apró vigyor jelent meg az arcán, ahogy találkozott a tekintetük. Visszahajolt a fiúhoz, majd egészen az ajkai közé fogadta a merev hímtagot, miközben a kezével a heréit kezdte ingerelni. Nem kellett neki már sok, így szándékosan lassan kezdte szopni a fiút, néha megszívva a makkját, újabb és újabb nyögéseket kicsalva belőle.

Andrew lehunyt szemmel a karfába markolva élvezte Daniel kényeztetését, és mikor elvált tőle, egy kelletlen nyögés szakadt fel belőle. Kinyitotta a szemét, és a férfira lesett, hogy mit csinál, de alig hogy ránézett, ismét megérezte a kényeztetését. Daniel kidugta a nyelvét, és lassan végignyalt a férfiassága teljes hosszán, miközben a heréire markolt. A fiúból egy hangosabb nyögés szakadt fel, és türelmetlenül lökött a csípőjével a férfi felé. Lassan úgy érezte bekattan, ha nem élvezhet el, és ezt a férfi tudtára is akarta adni. Az ajkára harapott, hogy elfojtsa a kitörni készülő nyögéseit, és remegő testtel markolta a széket.
- Daniel - nyögte halkan a fiú, és lassan végigsimított a karján, majd a hajába fűzte az ujjait, és a sötét tincsekbe markolt.

Lehunyta a szemét, az egész testét remegés járta át, és egy hangos nyögés hagyta el a száját. Az ajkába harapott, és a csípőjét a férfi irányába lökte, majd mikor ismét megérezte maga körül a férfit, jóleső sóhaj hagyta el a száját. Daniel gyorsabb ütemben kezdte szopni a fiút, miközben tovább kényeztette a heréit a kezével, lassan végigsimított a belsőcombján, és újból megszívta a péniszét.
Andrew képtelen volt tovább visszatartani az élvezetét, egy hangosabb nyögés szakadt fel belőle, és hátravetette a fejét.
- Daniel... nem bírom - nyöszörögte, és szapora légzéssel markolta a haját.
A férfi válaszként ismét megszívta a férfiasságát, mire egy hangos nyögéssel kísérve élvezett a szájába. Halkan pihegett, és csillogó szemekkel nézett le az előtte térdelő Danielre. Aprót nyelt, mikor elhúzódott tőle, majd letisztogatta az ondóját a péniszéről. Ajkán mosoly látszódott, ahogy felkelt előle, majd megsimogatva az arcát egy apró puszit lehelt a homlokára.
- El fogsz késni - búgta a fülébe, majd a pálcájával hamar magára varázsolta a ruháit, és hatalmas vigyorral az arcán nézett végig a még mindig pihegő fiún. Biztos volt benne, hogy képtelen lesz még jó pár percig mozdulni onnan. Lágyan végigsimított Andrew arcán, majd ellépve tőle, kinyitotta az ajtót a kulcsot a zárban hagyva, és kislisszolt a szobából.

~~~

Andrew lehunyt szemmel feküdt a kanapén, a fotózással már végeztek, és még volt ideje a bemutatóig, ahol meg kellett jelennie Daniellel. Kimerítette az egész napos pózolás a kamera előtt, így mikor ledőlt, azonnal mély álomba merült. Észre sem vette, ahogy az öltözője ajtaja kinyílt, és belépett rajta Daniel. A férfi becsukta maga mögött a helyiség egyetlen bejáratát, majd beljebb lépkedett. Egyből feltűnt neki az alvó fiú, így halkan ment oda hozzá. Leguggolt mellé, és óvatosan végigsimított az arcán, miközben figyelte őt. Elmosolyodott, a selymes bőr érintésére, és hirtelen erős késztetést érzett rá, hogy végigcsókolja, de nem tette.
- Ébresztő, tündérem - szólalt meg, és lágyan végighúzta az ujját a fiú ajkain.
Andrew válaszként mormogott egy sort, de alig telt el néhány másodperc, leesett neki, hogy ki is van mellette. A szemei egyből felpattantak, és hatalmasakat pislogva nézett fel Danielre.
- Mit keresel te itt? - szegezte neki a kérdést összehúzva a szemöldökét. A plédet, amit magára terített egyből még inkább magára húzta. Korábbi álma nem múlt el nyomtalanul, és csak remélni tudta, hogy a férfi nem veszi észre a merevedést, amivel küzdött.

- Lassan mennünk kellene, érted jöttem - húzta vigyorra a száját a reakciója láttán.
- Aha, a bemutató, tényleg - fintorodott el egy pillanatra, és lassan felült a kanapén.
- Nem muszáj, ha nem akarod, de jól mutat az újságokban, ha együtt látnak minket - vonta meg a vállát a férfi, és felült a férfi mellé a kanapéra. Kényelmesen hátradőlt, és végignézett a fiún, mikor neki háttal volt.
- Megyek – válaszolta, majd felkelt a kanapéról. A szekrényhez lépdelt, hogy magára vegyen egy másik ruhát, még mindig a fotózáshoz használt szett volt rajta, nem volt ereje már átöltözni, mikor az öltözőbe érkezett.
- Nem várnál meg odakint? - kérdezte csak futólag hátrapillantva Danielre. Nem merte megkockáztatni, hogy felé forduljon, és felfedje a nem is olyan apró titkát.
- Jó nekem itt is - válaszolta szemtelen vigyorral, és hátulról végigmérte a férfit. - Tán zavarok?
- Ami azt illeti, igen, eléggé - horkant fel Andrew, és felé fordult kezében a kiválasztott ruhával, ami pont eltakarta a dudorodó nadrágját.

- De morcos vagy, tündérem - jelent meg szemtelen vigyor Daniel ajkán. A fiúnak pislogni sem maradt ideje, olyan gyorsan kelt fel a kanapéról, és pár lépéssel már ott is termett előtte. Levegőt is elfelejtett venni meglepettségében, mikor megérezte a simogató tenyerét az arcán, minden maradék életfunkciója felhagyott a működéssel. Feszülten tartotta vissza a légzését, és hosszú másodpercekig csak nézte a férfi szemeit. Magában elmosolyodott, ahogy felfedezte az aranyló pettyeket, ami az álmában is ott volt. Kár lett volna tagadnia, tényleg tetszett neki Daniel szeme a pettyekkel, egész kellemes érzés töltötte el, hogy elmerülhetett a barna tekintetben.
- Nagyon elhallgattál - húzta végig a férfi a hüvelykujját Andrew ajkain, mire akaratlanul résnyire nyitotta őket.
- Fogd be, Cheris! - vágta hozzá, majd azonnal elhátrált tőle.
- Kényszeríts! - kapta el a derekát a férfi, mielőtt eltávolodhatott volna tőle, és egész közel vonta magához.

Andrew a mozdulatra pánikba esett, hogy lebukhat a kisebb problémájával, így azonnal cselekedett. Lefejtette magáról Daniel kezeit, majd a mellkasára téve a kezeit, erőset taszított rajta.
- Hagyj békén, Daniel! - mondta szinte lángoló tekintettel, majd a fürdőszobába menekült, magára zárva annak ajtaját.

A férfi meglepetten pislogott a fiú után, bár meg se kottyant neki a fiú lökése, érdekesnek találta a kirohanását. Vigyor jelent meg az ajkán, majd leült a kanapéra, és kényelmesen elhelyezkedett rajta. Érdekes lesz a mai nap Andrew társaságában.


Köszönöm szépen, ha elolvastad, hagyj komentet magad után, ha tetszett.
Sheraphine.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése